Retour & ruilen

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.


Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het terug sturen naar Gezonde pony zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket; raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons terug gestuurd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@gezondepony.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde terug ontvangen is.

Mocht het product beschadigd, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg én zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Download hier het retourformulier RETOURFORMULIER


Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met info@gezondepony.nl. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen van het/de product(en). Ook hier kan je gebruik maken van het retourformulier. Geef bij de opmerkingen aan wat je er graag voor terug wilt ontvangen. Het eventuele verschil wordt verrekend. Ook de kosten van het opnieuw verzenden van het product zijn voor jou hoe hier rekening mee dat je hiervoor nog een factuur ontvangt.